гр. Плевен064 801 500, 0889 208 231, vasima@abv.bg facebook

Алуминиеви профили Серия Ескимос

image

Алуминиевата система „530 ЕСКИМОС“ се различава от системата „ПОНИ“ по това, че е с прекъснат термо мост чрез полиамид, който е 24 мм при профил каса и 20-22 мм при профил крило. Функцията на полиамидния профил е да разделя профила на две части за да прекъсва топлопреминаването, като по този начин осигурява по-добра топлоизолация.

Системата изцяло отговаря на всички европейски стандарти.

Другото предимство на тази система е, че е така конструирана, че да могат да се прилагат всички видове отваряния – както едноосово, така и двуосово при изработените врати и прозорци. Изчистеният дизайн на профилите позволява употребата на голямо разнообразие на сглобки, панти и други аксесоари.

Освен това системата е изработена и с 3 уплътнения – централно, външно и вътрешно, като централният уплътнител е специално конструиран за „530 ЕСКИМОС“. Профилите от тази система позволяват поставянето на стъклопакет от 20 до 29 мм в зависимост от желанието на клиента.

Според стандарта DIN 1725 T1 алуминият, използван за изработката на профилите от системата „530 ЕСКИМОС“, е AIMgSiO0,5 F22 и отговаря на всички стандарти и норми за качество.

ПОСЕЩЕНИЕ В ОФИС

ДОМАШНА КОНСУЛТАЦИЯ

МОНТАЖ

Реализирани проекти от нас, можете да разгледате в раздел Галерия

ВасиМа Ви гарантира Качество, Бързина, Професионализъм и Разумни цени!

Препоръчваме


 • Австрийски щори от Васима Плевен
  Австрийската щора заема доста голям дял при интериорни завеси, като придава особена театралност на прозореца и интериора като цяло.

  Австрийски Щори

 • Вертикални щори Sunblinds от Васима
  Класическа вертикална щора с нов изглед и дизайн на текстила. Вертикални щори SUNBLINDS - модерна алтернатива на завеси и пердета

  Вертикални Sunblinds щори

 • Вертикални панелни щори от Васима
  Щорите тип "Японска стена" осигуряват алтернатива на вертикалните щори и могат да бъдат използвани за засенчване на големи пространства , както и за отделяне на големи помещения.

  Вертикални Панелни Щори / Японска Стена

 • Вертикални текстилни щори от Васима
  Функционален дизайн, който осигурява най - прецизно регулиране на светлината, изолира помещенията срещу топлина и студ, и така пести енергия, предпазва мебелите от вредни ултравиолетови лъчи, поглъща звука, подобрява акустиката!

  Вертикални Текстилни Щори

 • Вътрешни вертикални фото щори от Васима Плевен
  Без ограничения - печат на Ваша снимка върху вертикална щора, семейни снимки, репродукции на велики художници, картинка от любим филм или приказка.

  Вертикални Фото щори

 • Вертикални щори хармония от Васима Плевен
  Вертикални ивици от плътна материя се редуват с ефирни. Механизмът за управление на щората подрежда плата равномерно и позволява плавно регулиране достъпа на светлина.

  Вертикални щори Хармония

 • Външните хоризонтални ламелни щори са слънцезащитният продукт с най-широко разпространение при сгради с административно и производствено предназначение - за страните от Средна и Западна Европа - убедително над 50%.

  Външни Ламелни Хоризонтални Щори

 • Външни ролетни PVC щори имат следните основни предимства - значителна топлоизолация, отлична звуко и шумоизолация, сигурност и защита

  Външни Ролетни PVC Щори

 • Външните ролетни алуминиеви щори са най-предпочитани от гледна точка на топло и шумоизолация, надеждност на механизмите, и охранителни функции.

  Външни Ролетни Алуминиеви Щори

 • Вътрешни дървени щори от Васима
  Те винаги успяват да впечатлят с обикновената си красота, удобство и трайност. Тяхната елегантност, простота и качество ги поставят на върха на слънцезащитните продукти, търсени от хора с високи изисквания за стил и красота.

  Дървени хоризонтални щори

 • Вътрешни щори от изо дърво предлагани от Васима Плевен
  Алтернатива на истински дървени щори. Направени от комбиниция на изкуствени материали и естествени дървесни частици.

  Изо дърво

 • Вътрешни лондонски щори - Васима - Плевен
  Създадена по образец на класическата Римска щора. Нейният дизайн се доближава най-много до класическата завеса и придава уют и топлина най-вече на помещенията за сън.

  Лондонски Щори

 • Прогнозите за всяко лято чертаят неприятна картина заради валежите, който създават идеални предпоставки за размножаването на комари, мухи и разни други насекоми.

  Мрежи Против Насекоми/Комарници

 • Елегантен продукт от материали с рефлекторно покритие, отразяващи слънчевите лъчи и придаващи меки нюанси в интериора.

  Плисе/Дует/Дует Фикс

 • Подпрозоречни первази и козирки

  Подпрозоречни первази и козирки

 • Създадени, да внесат елегантност в интериора, те придават индивидуалност и неповторимост. Прекрасно може да заменят ролята на перде или завеса.

  Римски Щори

 • При класическите рула щори не съществуват ламели и преходът на естествена светлина в помещението се регулира само чрез избор на светлинните характеристики на плата или чрез движението на рулото по вертикала.

  Руло Щори

 • Тези уникални щори се характеризират с функционалността на роло щори и същевременно доброто регулиране на светлината характерна за вертикални и хоризонтални алуминиеви щори.

  Руло щори "Ден и нощ"

 • Стъклопакетът е специална конструкция от две или повече стъкла, разположени на разстояние едно от друго, посредством дистанционер, като пространството между тях е запълнено с въздух или инертен газ и е херметически затворено по контура.

  Стъкла и стъклопакети

 • Широко разпространени и предпочитани от всеки клиент поради своята практичност, най- достъпна цена, високо качество, и приложими в почти всички случаи.

  Хоризонтални Алуминиеви Щори

 • Щори от бамбуково дърво – за хора ценящи натуралната красота. Бамбукът е естествен влаго и UV- устойчив материал, антистатичен и лесен за поддръжка (мият се с вода).

  Хоризонтални Бамбукови Щори

 • Деликатно и ефирно "докосване" в интериора Ви! Избор, който съчетава в себе си елегантност и модерност!

  Хоризонтални Щори Венеция

 • Когато желаете да придадете неповторим акцент на Вашия интериор изборът Ви трябва да е Duo vizion.

  Щори Duo vizion