гр. Плевен064 801 500, 0889 208 231, vasima@abv.bg

Мрежи Против Насекоми/Комарници

Мрежи Против Насекоми/Комарници

Прогнозите за всяко лято чертаят неприятна картина заради валежите, който създават идеални предпоставки за размножаването на комари, мухи и разни други насекоми.

В топлия сезон от пролетта до есента е неизбежно да отворим прозореца, за да влезе хладен въздух или светлина в дома ни.

Ах, ужили ме! О, ухапа ме!

Вие търсите защита от насекоми, цветен прашец и трева?!

ВасиМа има персонализирано решение за Вашия прозорец. В допълнение към стандартните статични мрежи против насекоми за прозорци, ние предлагаме хоризонтални или вертикални рулетни мрежи за врати и прозорци, мрежи за плъзгащи прозорци и витрини, мрежи тип плисе.

Не се притеснявайте, че мрежата ще развали гледката Ви през прозореца – тя е лека и полупрозрачна.

Готовите комарници са изработини от алуминиеви рамки и мрежи от фибростъкло с тефлоново покритие/негорими/, който отблъсква насекоми и полени има висока пропускливост на въздуха, голяма видимост навън и не изгарят от слънце.

Вариантите на изработка са:

  • статична мрежа – те са предназначени само за прозорци, които се използват с цел проветряване на помещенията. Ползват се сезонно. Това означава, че могат да бъдат откачвани и закачвани с помощта на специални райбери.
  • мрежа на панти в рамка – те се монтират като допълнително крило на прозореца или вратата от външната страна на дограмата, и се отварят навън като допълнителен прозорец.
  • мрежа на панти за врати – те се изработват от по-масивни алуминиеви профили, предназначени за балконски врати и за места с по -големи размери. По-голямата им здравина ги прави подходящи за многобройни отваряния. Имат дръжки и от вън и от вътре, могат да се свалят и прибират през есента лесно.
  • рулетна хоризонтална и рулетна вертикална мрежа в кутия – те се навиват автоматично с пружина в кутия висока четири сантиметра над прозореца и се спускат и вдигат по алуминиеви странични водачи. При желание мрежата да се прибере, вграденият автоматичен механизъм я навива в кутията и така осигурява достъп до външните части на прозореца. В зимните месеци от годината рулетната мрежа може да бъде прибрана, което значително удължава трайността й и я предпазва от стареене. Тяхната специфика позволява монтаж върху всякакъв вид прозорци, както и да се монтират едновременно с външни ролетни щори.

image
image
image
image
  • мрежа плисе – те са конструирани за прозорци и врати с хоризонтално или вертикално положение. Те са модерната алтернатива на стандартните модели мрежи против насекоми.
    Удобни са с това, че когато са прибрани пакета, който образуват заема много малко място.
    Изработени са от негорима мрежа тип „акордеон”. Могат а се изпълняват и при големи размери до 6 м.
  • плъзгащи мрежи – те се монтират на отделна релса към системите: плъзгане с повдигане, врати с отваряне с успоредно пренасяне (тип фолксваген), плъзгащи прозорци и др.

Всички модели противонасекомните мрежи могат да бъдат в 230 цвята от RAL гамата, и всички видове дървесни декори, включително венге, орех, златен дъб,махагон.

Всички модели противонасекомни мрежи могат да бъдат поръчани с/без дограма, с/ без монтаж.

При всички модели почистването е много просто-измиване под течаща вода.

С еднократно инвестиране Вие ще бъдете избавени от ежедневните харчове за спрейове и мазила против насекоми!

Монтирането на такава мрежа Ви гарантира едно безгрижно лято без ухапвания!

ПОСЕЩЕНИЕ В ОФИС

ДОМАШНА КОНСУЛТАЦИЯ

МОНТАЖ

Реализирани проекти от нас, можете да разгледате в раздел Галерия

ВасиМа Ви гарантира Качество, Бързина, Професионализъм и Разумни цени!