гр. Плевен064 801 500, 0889 208 231, vasima@abv.bg

Система покривни прозорци /табакери FAKRO и сгъваеми тавански стълби

FAKRO- покривни прозорци/табакери и сгъваеми тавански стълби

FAKRO- широка гама от продукти, които могат да направят Вашето таванско помещение/мансарда комфортно място за живеене:прозорци отваряеми на средна ос, прозорци отваряеми на средна и горна ос, прозорци с висока ос,прозорец-балкон,колянови прозорци, прозорци тип изход,прозорци за плосък покрив

Аксесоарите за покривни прозорци включват венециански щори, вътрешни и външни ролетни щори, външни маркизи, мотори, системи за електрическо управление и системи за отвеждане на дим,всички видове обшивки .Основно се делят на декоративни и функционални, външни и вътрешни и включват: венециански щори – алуминиеви ламели с променящ се ъгъл спрямо равнината на прозореца;  текстилна ролетна щора в богата гама от цветове; текстилна ролетна щора с алуминиеви водачи; вътрешна щора от плисирана текстилна материя;  мрежеста стъклофазерна материя за ефективна защита от интензивно слънчево нагряване с ръчно или електрическо задвижване; мрежи против комари AMS;  лост – удължител за отваряне.

image
image
image
image
image

Това, което отличава покривни прозорци FAKRO от останалите

Сигурност и повишена устойчивост на проникване с взлом

Закаленото стъкло и усиления обков правят покривните прозорци FAKRO сигурни, с повишена устойчивост на проникване чрез взлом и имат най-малко III клас ниво  на сигурност заедно с остъкляването според стандарт EN 13049.
Основните предимства на системата topSafe за усилване на конструкцията, са:

  • иновативна  система за монтаж от специално оформен обков ,който пречи на дървесината от напукване, изтегляне на пантите срещу дръжката,усилващи затварянето
  • допълнителен усилен метален профил в долната част на крилото, който затруднява проникването чрез взлом отвън дори и с помощта на инструменти
  • Прозорците FAKRO единствени на пазара, притежават сертификат TÜV. Покривните прозорци FAKRO са тествани по отношение на конструкцията и производството от независими експерти TÜV SÜD Product Service и маркирани с логото TÜV SÜD.
    dasdas
  • Прозорците FAKRO са сигурни и в позицията микро-отваряне, която позволява на потока свеж въздух до 200 м3/ч
    rysunki_bezpieczenstwa_m480

Устойчивост и функционалност

Целта на компанията FAKRO е да осигури най-високо качество на продуктите, които да отговорят на изискванията на клиентите в целия свят.

Универсалната система за монтаж позволява прозорците да се инсталират на греди или летви на три височини N, V, J – в зависимост от вида на покривното покритие.  montaz
 impregnacja Вакуумноимпрегнирания дървен материал и трайното лаково покритие гарантират ефективна защита на всички дървени елементи на прозореца.
Автоматична вентилационна система – винаги свеж въздух в помещението.Осигурява обмен на въздух до 49 куб.м/ч. в зависимост от ширината на прозореца.  nawiewnik
ramka “Топъл” TGI-дистанционер*ограничава топлинните мостове, намалява конденза по ръбовете на стъкло и дървените профили, което значително увеличава трайност на дървесина.
 Направляващата система на затваряне позволява по-добро напасване на уплътненията,  помага и при монтажа на прозореца, без изваждане (демонтаж) на крило. naprowadzanie

 

Решения, които други не предлагат

“Този вид прозорци са единствени на пазара и отговарят на стандарт DIN 5034-1*.
Когато се монтират на покриви с наклон от 39° до 43°, долният край на прозореца трябва да бъде на височина от пода
над 95 см, а горният край на височина минимум 220 см
 fth
 balkon Прозорец балкон- иновативен прозорец,който при отваряне се превръща в покривен балкон,а когато прозорецът е затворен, страничните парапети се прибират в касата и не се издават над покривната повърхност по тази причина те не събират прах и не развалят естетиката на покрива. Прозорецът запазва еднакъв външен вид, когато се комбинира с други прозорци FAKRO. Също така е възможно изпълнение в комбинация с горен прозорец с висока ос на отваряне.
Димоотводен прозорец -комбинация, при която димът се отвежда през долен прозорец клапа и горен прозорец на средна ос. Това осигурява максимално ефективно отвеждане на дима и топлината при пожар. Прозорецът се характеризира с много добри технически параметри и отлична естетика  oddymianie
fpp Покривни прозорци на горна и средна ос на отваряне PreSelect-ново поколение на прозорец =
Благодарение на иновативната система на обков при отваряне на прозорец на горна ос автоматично се блокира отварянето на средна ос и обратно, което гарантира стабилност и комфорт при употреба.Лесно и удобно обслужване благодарение на дръжка в долната част на крилото, стабилно фиксиране в две позиции, лесно превключване между двете функции – повдигане и завъртане, посредством плъзгач в рамката на прозореца – preSelect – шалтер. Fakro PreSelect са подходящи за покриви с наклон между 15° до 55°
 Сводест прозорец -нестандартно изпълнение  

kolebka

 fdh  

Прозорец ”Дует” с висока ос на отваряне и долна неотваряема част Fakro FDY-V U3 Duet proSky. Двете крила са монтирани в една обща каса. Горното крило се отваря, както при прозорците на средна ос, само че оста на въртене е изнесена над средата на прозорците. Долното крило е неотваряемо и е със стъколопакет с вътрешно ламинирано стъкло (Triplex)

 FPP preSelect
Уникалната система на обков на прозореца с комбинирано отваряне и повдигане на крилото до ъгъл от 45 ˚, дава възможност да се инсталира в горната част на рамата вентилациона система V40P, както и монтажа на външна маркиза
okucia

 

 ochrona  

Външна маркиза- монтира се върху прозореца, благодарение на което се използва по-широк материал и се осигурява известно разстояние между стъклото и маркизата. Това дава оптимална защита от cлънчевото нагряване
PVC прозорците могат да бъдат изпълнени и в други цветове освен бял : златен дъб или бор

 Ние приемаме всички предизвикателства, включително и тези, които конкуренцията отказва да изпълни  

wyzwania

  • FAKRO- модерен екологичен продукт, произведен по най-новите технологии   
  • FAKRO- осигуряват надеждност и комфорт при използване на подпокривния етаж
  • различните модели, типове и размери покривни прозорци FAKRO, както и съответстващите на покривното покритие външни обшивки, дават възможност за оптимален избор на продукт и създаване на индивидуалност и неповторимост на архитектурните решения.
  •  FAKRO-повече светлина в зависимост от наклона на покрива, в който се монтират, покривните прозорци осигуряват до 50% по-добро естествено осветление на помещенията в сравнение със съпоставими по размер фасадни прозорци.
  • FAKRO -здравина и надеждност.Дървената рамка е защитена от външната страна с профили от алуминиева ламарина с полиестерно покритие, устойчиво на атмосферни влияния и ултравиолетово излъчване. Закрепващите винтове са от неръждаема стомана. Всички прозорци FAKRO се произвеждат от първокласна слепена иглолистна дървесина, вакуумно импрегнирана и двукратно лакирана. За помещения с повишена влажност (кухни, бани) предлагаме прозорци лакирани в бяло с полиуретанов лак с повишена устойчивост на влага.
  • FAKRO-вградената вентилационна система позволява постоянен регулируем приток на свеж въздух и има много добри филтрационни и шумоизолиращи свойства.
  • FAKRO -дръжка монтирана в долната част на прозореца дава възможност за удобство при обслужването дори на високо разположени прозорци. По желание дръжката може да се монтира и в горната част.
  • FAKRO -конструкцията на обкова осигурява сигурно положение на крилото в отворено състояние, както и завъртането му на 180°. По този начин прозорецът се почиства лесно и удобно.
  • FAKRO – посредством фиксиране на дръжката в три положения се осигурява циркулационно проветряване.

FAKRO -Сгъваеми стълби за тавански помещения

image
image
image
image
image

Сгъваемите  тавански стълби и многокомпонентни пожароустойчиви тавански стълби FAKRO са изработени от иглолистен материал или метал , осигуряващи лесен и безопасен достъп до таванските помещения и спестяващи максимално пространство във Вашия дом.Окомплектовани са с термоизолиран капак и метална ръкохватка. Стълбите FAKRO отговарят на всички технически изисквания за безопасност, притежават компактна структура, инсталират се лесно и бързо и могат да се адаптират с височината на помещението.Когато е сгъната стълбата, секциите са скрити вътре в тавана, като по този начин спестява максимално пространство в помещението.Компактната структура на капака осигурява лесно прибиране в тавана. Сгъваемите тавански стълби FAKRO , съчетават функционалност и висока издръжливост на разумна цена.

ВасиМа може да Ви  консултира , проектира и монтира системата покривни прозорци (табакери) “FAKRO” и сгъваеми тавански стълби .

Ако възникнат въпроси или необходимост от технически консултации, не се колебайте да осъществите контакт с нашите специалисти, те са на Ваше разположение.

ПОСЕЩЕНИЕ В ОФИС

ДОМАШНА КОНСУЛТАЦИЯ

МОНТАЖ

Реализирани проекти от нас, можете да разгледате в раздел Галерия

ВасиМа Ви гарантира Качество, Бързина, Професионализъм и Разумни цени!