гр. Плевен064 801 500, 0889 208 231, vasima@abv.bg

СЕРВИЗ И ГАРАНЦИЯ

Нашите специалисти са там, където са Ви нужни.

За повече от 18 години името на ВасиМа се отличава с качество, коректност и внимание към всеки детайл на прозорец, врата, сенник или друг продукт.

Нашите продукти (щори, сенници, дограма и др.) са проектирани, произведени и монтирани за дълъг експлоатационен живот. Въпреки това, частите им могат да се износят.

За всеки такъв случай ние имаме сервизни техници, които се грижат за поддръжка, подмяна и ремонт на нашите продукти като използват само и единствено оригинални резервни части и аксесоари на склад или със заявка.

ВасиМа извършва ремонт и профилактика на всички видове щори, врати и прозорци от PVC и АL, стъклени витрини и стъклени врати, сенници и тенти, охранителни ролетки, гаражни и индустриални врати, простори за дрехи.

Екипите ни за сервиз и гаранция са оборудвани с всички необходими инструменти, части и специализиран транспорт и могат да отстранят възникнали повреди, затруднения в експлоатацията или да извършат профилактика на всеки наш продукт в град Плевен и в други населени места.

Във ВасиМа ще намерите подходящи резервни части и аксесоари за нашите продукти.

Ще получите компетентни и навременни съвети за поддръжка и експлоатация на всеки продукт от позицията на нашия 18 годишен опит.