гр. Плевен064 801 500, 0889 208 231, vasima@abv.bg

Хоризонтални Алуминиеви Щори

Хоризонтални Алуминиеви Щори

Широко разпространени и предпочитани от всеки клиент поради своята практичност, най- достъпна цена, високо качество, и приложими в почти всички случаи.

  • изработват се от алуминиеви ламели с ширини 16мм и 25мм с цветно лаково покритие, което не избелява, и разнообразни висококачествени управляващи механизми
  • неограничени възможностите за размер , форма /кръг,трапец,наклонени/и начин на закрепване
  • може да избирате и да комбинирате цветове, ламели, профили и корди, перфорирани и рисувани ламели
  • възможен монтаж в/у всякаква дограма, м/у стъклата и пред тях
  • лесно контрулируем достъп на светлина
  • възможност за два начина на фиксиране по прозореца така, че ламелите да не се люлеят и изкривяват при отваряне на крилата или при течение: 1. фиксатор (пластмасова щипка, която се поставя на долния профил на щората); 2. странично водене (система с две корди и планки, посредством които щората се движи като по водачи)
  • Perfect Fit – алуминиева рамка за монтаж без пробиване .Така наречените “временни” щори са особено подходящи за помещения под наем, в които не ви се инвестира за дълго време.
  • разнообразие от системи за монтаж и управление

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Видове ламели

  • 16 мм
  • 25 мм
  • перфориран или плътен ламел

115 цвята сред които:

  • Драскан алуминий
  • Имитация фладер
  • Имитация Бамбук
  • Металик
  • перфорация

Всички стандартни модели са с квадратно сечение на горния корниз.
Щората се закрепва с допълнителни планки към дограмата, като в повечето случаи монтажът е челен, но щорите могат да се монтират и на таван, или стена посредством подходящи планки.

Система „пред стъкло BlackOut” – хоризонталните алуминиеви щори, които са изработени със специална перфорация на ламелите (на основните отвори и на отворите за странично водене), която не позволява проникване на никаква светлина, когато щората е в затворено положение. Разликата освен във визията е и във функционалността. Щорите се монтират лесно и са подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни. Управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората.

Система „пред стъкло” – хоризонтални алуминиеви щори, които се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Допуска се монтаж между стъклодържателите, за да равнят с дограмата и да не пречат при отваряне и затваряне на прозореца, или върху самите стъклодържатели, за да постигнете пълно затъмнение.

Система „между стъкло”– хоризонтални алуминиеви щори, които се монтират между двете крила на двукатен прозорец , като по този начин са защитени от физическо нараняване и замърсяване. Управляващият механизми се извеждат пред крилото през малък отвор, т.е. за да управлявате щората, не е необходимо да отваряте прозореца.

Всички Maxi модели са със специално сечение на горния профил, което позволява вграждане на щората до стъклото. В сравнение със стандартните модели, Maxi моделите изглеждат по-елегантно.

Система „Maxi BlackOut” – хоризонтални алуминиеви щори, които са изработени едновременно с елегантна плоска греда, която се слива с дограмата, в бял или цвят по избор, и същевременно със специална перфорация на ламелите (на основните отвори и на отворите за странично водене), която не позволява проникване на никаква светлина, когато щората е в затворено положение. Всичко това ги отличава от стандартните хоризонтални алуминиеви щори.

Система „Maxi Lux” – изцяло елегантен и луксозен дизайн на главния профил и декоративните капачки с нов тип управление-монокомандно-всички функции се изпълняват от една верижка.

Система „Maxi Standart”– хоризонтални алуминиеви щори с елегантна плоска греда в бял или цвят по избор, което ги отличава от стандартните хоризонтални алуминиеви щори.

Система „Ultimate ВВ24” – най-новите хоризонтални алуминиеви щори сред интериорните алуминиеви щори. Проектирани и изработени според философията на Hunter Douglas за изтънчен и неповторим стил, ненадмината функционалност и потребителски комфорт. Моделът съчетава надеждността и дълголетието на алуминиевите щори с най-функционалното задвижване на плисе щорите – системата BB24. Тази система с подвижен горен и долен профил позволява сянката да бъде позиционирана точно на желаното от Вас място. Щората се задвижва ръчно – чрез вграден в горната релса елегантен механизъм, или с електромотор .
Хоризонталните щори модел „Ultimate ВВ24” се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни.

Система „Ultimate MegaView” – най-новите хоризонтални алуминиеви щори сред интериорните алуминиеви щори. Начинът на сглобяване на щорите позволява в отворено положение да се получава по-голяма дистанция между ламелите за повече светлина и по-добра видимост в помещението, а в затворено – ламелите се застъпват с 40% повече за по-добро спиране на светлината и видимостта.
Предлагаме избор за всеки интериор – палитра от цветови покрития на алуминиевата лента (едноцветни и перфорирани ламели, полиран алуминий, имитация на дърво, бамбук и кожа); многообразие от форми и начини на закрепване.Възможно е да бъдат изработени чрез съчетаване на два цвята или перфорирана и плътна ламела, което създава неповторима визия.
Хоризонталните щори модел „Ultimate MegaView” се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни.
Могат да се задвижват ръчно или с електромотор.

Система „Ultimate” – хоризонтални алуминиеви щори ,проектирани и изработени според философията на Hunter Douglas за изтънчен и неповторим стил, ненадмината функционалност и потребителски комфорт.
Хоризонталните щори модел “Ultimate” се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни.
Камакс предлага избор за всеки интериор – широка гама от различи цветови покрития на алуминиевата лента (едноцветни и перфорирани ламели, полиран алуминий, имитация на дърво, бамбук и кожа); многообразие от форми и начини на закрепване, възможност за електро задвижване.

ПОСЕЩЕНИЕ В ОФИС

ДОМАШНА КОНСУЛТАЦИЯ

МОНТАЖ

Реализирани проекти от нас, можете да разгледате в раздел Галерия

ВасиМа Ви гарантира Качество, Бързина, Професионализъм и Разумни цени!