гр. Плевен064 801 500, 0889 208 231, vasima@abv.bg

ТОВА СМЕ НИЕ

Бизнес


ВасиМа помага на клиентите да подобрят местата, които обитават в продължение на повече от 20 години. От 1996 г. ВасиМа застава зад “внимание и умение “, “обслужване и качество”.

С нашите 20 обучени и квалифицирани служители ВасиМа е една от най-познатите и предпочитани марки за щори и дограма в Плевен. Въз основа на контрола на производство и предлагани услуги, стъпка по стъпка сме преборили други пазари, търговци и производители.

Дали нашите клиенти ще пазаруват в офисите ни, онлайн, по телефона, или ще ни посрещнат в своя дом или офис, ВасиМа е готова да помогне.

Днес, ВасиМа е успешна фирма, която включва в продуктовата си гама : алуминиева и пвц дограма, екстериорни щори, всички модели интериорни щори, сенници и тенти , охранителни ролетки, гаражни и портални врати,мрежи против насекоми,врати хармоника, телескопични простори за дрехи.

Факти


Послание на управителя


Добре дошли в света на трите „К”- качество, коректност и комфорт – www.vasima.com! Поднасям своята признателност за проявения интерес към фирмата и нашите продукти. Радвам се, че Вие сте един от потребителите, които желаят да разберат нещо повече за Негово Величество Прозореца. Тук ще се срещнете с нашите служители – Ваши консултанти, ще откриете ценни съвети за дограма и щори, полезна и любопитна информация за нас и нашите клиенти, за нашите продукти, идеи и ценности. Ще узнаете, че от своето създаване до днес ВасиМа полага максимални усилия, за да бъде водеща фирма на територията на Плевен в своя силно конкурентен бранш.

Днес, почти 20 години по-късно, правейки равносметка в каква степен са  реализирани очакванията ни, ние с гордост установяваме, че сме в челната редица на фирмите в бранша в Плевен. Възходящото ни развитие бе реализирано в среда, в която действаха две много важни тенденции. От една страна, силният оптимизъм, че ние ще успеем, и от друга страна Вашето доверие и високата Ви потребителска активност.

Не ми се иска да пропусна да отбележа, че факторът,  повлиял високите ни постижения  е и нашата инвестиционна политика и активност в тази посока. Успехите не идват сами и  никой не може да успее сам.За успеха са необходими  повече фактори, но най- важният от тях са хората. Ние вярваме, че в основата на една модерна фирма стоят хора – и това сте  както Вие, нашите клиенти, така и ние и  нашите служители.

Клиентът, избрал нас, всъщност поръчва топлина, уют и красота за своя дом, а не просто прозорец или врата. Съзнавайки отговорността, която носим, винаги сме се стремили да предлагаме не просто продукти, а продукти с едно – единствено име – КАЧЕСТВО. Наша цел е доволните ни клиенти да продължават да увеличават своя брой, защото те са най-верният критерий за добре свършена работа!

Голям избор, европейско  качество и ниски цени за всички наши продукти са трите главни предимства на нашата фирма. Това е достойната оценка на хиляди наши клиенти, сред които ще се радваме да видим Вас или Вашата фирма!

С уважение,
Стоян Иванов
Управител
ВасиМа EООД