гр. Плевен064 801 500, 0889 208 231, vasima@abv.bg

Поредица блестящи успехи и победи на малките тенисистки от ТК Плевен 90

Поредица блестящи успехи и победи на малките тенисистки от ТК Плевен 90 – Роси Денчева и Йоана Константинова. Двете любимки на ВасиМа и възпитанички на ТК Плевен 90 за пореден път доказаха класата си в този техничен и труден спорт – тенис на корт! Малките плевенчанки са сред най-успешните български тенисистки за възраст до 9 години. Успехите на Роси и Йоанка доказват, че ентусиазма и професионализма на треньорите, съчетан с таланта и постоянството на децата гарантират високи постижения и в спорта, и в учението.
Росица Денчева се представи повече от достойно и категорично във финалите на международния турнир Champions Bowl, и завоюва сребърен медал за България в група до 9 години.
Rosi&Joanna_news_13Организаторите на Champions Bowl имат дългогодишен опит в провеждането на турнири за подрастващи, като до този момент те са в основата на едни от най-престижните състезания за деца в света на тениса, провеждани под егидата на ITF, ETA и OUATT. Мотото на новата инициатива е „Играй играта, направи я твоя!” и стремежът е осигуряването на възможност за участие на деца от целия свят – от Макао през Индия, Китай, Гана, САЩ и др. Талантите ни спечелиха 8 първи и 4 втори места в състезанията на сингъл, като конкуренция им бяха техни връстници от Европа, Азия, Америка и Африка. Шампионатът се проведе в град Манавгат, Турция .
С отличното си представяне българските таланти завоюва и голямата шампионска купа за най-добър отбор!
Повече от 40 деца на възраст до 9 години се включиха в турнир, организиран от ТК „Албена“ в Пловдив на 24 и 25 октомври.Това беше една от последните възможности малките тенисисти да демонстрират своите умения на откритите кортове преди началото на зимния сезон.Всички участваха с много страст и желание .С отлични игри при момичетата до последния мач достигна Йоана Константинова от ТК Плевен 90.
Равносметка: първо място и много подаръци за Йоанка!
Тенис клуб „Бриз“ (Бургас), с помощта на Българска федерация по тенис, за поредна година беше домакин на квалификационния турнир, даващ право на участие в друго популярно състезание за подрастващи в света на тениса – OUATT KID`S CUP. В турнира участие взеха 140 деца от 40 тенис клуба от цялата страна.Призьорка стана Йоана Константинова от ТК Плевен 90.
По традиция финалите се играха в La Baule, Франция,където фирма ВасиМа подкрепи участието на Йоанка.
Екипът на ВасиМа поздравява Роси и Йоанка за великолепните победи и добрата игра!
Благодарим на тези най-малки тенисистки от ТК Плевен 90 за приноса им в популяризиране името на град Плевен и България у нас ,и по света.
Фирма ВасиМа ще продължава да ви подкрепя морално и финансово!

Горди сме с вас деца – Роси и Йоанка!