гр. Плевен064 801 500, 0889 208 231, vasima@abv.bg

Плисе/Дует/Дует Фикс

Плисе/Дует/Дует Фикс

image
image
image
image
image

Елегантен продукт от материали с рефлекторно покритие, отразяващи слънчевите лъчи и придаващи меки нюанси в интериора. Предимства:

  • могат да бъдат изработени за капандури и прозорци с нестандартни форми: трапeц, триъгълник, арка, кръг, многоъгълник и др.
  • тяхната структура позволява да се монтират върху всяка дограма, покривни прозорци, зимни градини или стъклени тавани.
  • при събрано положение заемат малка част от светлия отвор
  • специално промазан полиестерен текстил гарантиращ запазване растера на плисето
  • възможности за преход на естествената светлина от 0 до 100%.
  • екзотична колекция от немски текстил, плисета с перлено и алуминиево покритие, които отразяват UV лъчите, негорими текстили, текстили отблъскващи течности
  • подходящи за детски и тийнейджърски стаи са плисета с приказни герои, цветя и други мотиви.
  • 3 начина на управление и 15 варианта на движение на текстила
  • изобилие от възможности за избор

Система Ден & нощ – Комбинация от два различни по трансмисия текстила в една плисе – щора. Щората има три профила – горен, среден и долен. Горният профил е неподвижно закрепен, средният и долният профил се движат, което Ви позволява на позиционирате плата точно където желаете – отворено отдолу, отворено отгоре, отворено и отдолу и отгоре, напълно затворено. Движейки профилите Вие избирате и кой плат да се вижда, включително и двата едновременно.

Система Duette /Дует – Текстилът напомня „пчелна пита”. Дизайнерската философия гарантира сложен стайлинг, висока функционалност,мек външен вид, оптимален потребителски комфорт и енергийно – ефективен дизайн. Нюансите на Duette предлагат прецизно филтриране на светлината, значително добри акустични свойства и свежа плисирана структура. За перфектно затъмняване се предлагат материи с огледално покритиe с метализиран филм – Black out. Голямото предимство на системата „пчелна пита” е в преминаване на кордата по средата на шестоъгълната структура, без допълнителна перфорация, което дава възможност за пълно 100 % затъмнение.

Система Duette Fixe /Дует фикс – Разпъването на външната част на плата е фиксирано, и затова той се нагъва равномерно от вътрешната част по цялата височина на щората, а гънките се запазват двойно по – дълго от обикновено плисе. Друго съществено предимство на дует фикс щорите е подобряване акустиката на помещението, като същевременно намаляват интензивността на външното озвучаване.

Знаете ли че, до 50% от отоплението на дома и енергията за охлаждане може да се губи през прозорците Ви? Ето защо ние предлагаме този уникален „клетъчен”продукт, който задържа въздуха в различните джобове, за да запазите Вашия дом  или офис хладен през лятото и топъл през зимата.

COOL през лятото, топло през зимата!

ПОСЕЩЕНИЕ В ОФИС

ДОМАШНА КОНСУЛТАЦИЯ

МОНТАЖ

Реализирани проекти от нас, можете да разгледате в раздел Галерия

ВасиМа Ви гарантира Качество, Бързина, Професионализъм и Разумни цени!