гр. Плевен064 801 500, 0889 208 231, vasima@abv.bg

Руло Щори

Руло Щори

image
image
image
image
image
image
image

При класическите рула щори не съществуват ламели и преходът на естествена светлина в помещението се регулира само чрез избор на светлинните характеристики на плата или чрез движението на рулото по вертикала.

Предимства и възможности:

  • произведени от едноцветни жакардови и енергоспестяващи платове в богато разнообразие от цветове и десени с интересни детски мотиви, щампи на животни, цветя и още много модерни мотиви и текстури
  •  възможност да си осигурите пълна 100% тъмнина за времето на покой с избор на текстил с BLACK AUT ефект
  •  възможност за избор на 100% антистатичен полиестер, със специално термо покритие от външната страна, което през лятото спира слънчевите лъчи, а през зимата задържа топлината в стаята и така се намаляват разходите за охлаждане и отопление на помещенията
  • с избор на текстил със SCREEN ефект се: осигурява видимост към външния свят, но оставате скрити от любопитни погледи …; филтрират слънчевите отблясъци, без да спират притока на дневна светлина в помещения, в които има компютри и телевизори
  • могат да се задвижват и с дистанционно управление

Руло щорите са добър избор за болнични клиники и детски заведения, т.к се почистват лесно с влажна кърпа, текстилите са антистатични и за разлика от хоризонталните щори нямат хоризонтална повърхност, по която да се задържа прах.

Система Стандарт

Класическа система,максимално опростена , без водачи, с вал за навиване на текстила, монтиран чрез елегантни планки към стена,таван или дограма. Движението на текстила се контролира чрез верижка. Възможно е фиксиране на щората по три начина.

Система Елеганс

Модел, разработен за PVC, алуминиева дограма и за наклонени прозорци, със заоблен декоративен профил, и елегантни алуминиеви водачи, които ограничават движението на текстила при отваряне на прозорци и врати. Руло щората фино приляга към дограмата, спирайки 100% притока на светлината и видимостта.
Освен богат избор на материи и цветове Ви предлагаме и избор на цветове за профилите и водачите на щорите – бяло, кафяво и 6 имитации на дърво.
Щората се управлява чрез финно синджирче.

Система Оптима

Модел с кутия и “П” образни водачи, от PVC или алуминий. Монтира се без пробиване, чрез лепене.

Система Мини

Модел с малка конзола, подходящи за отваряеми прозорци. Допълнително има възможност за монтаж без пробиване върху отваряеми прозорци и врати.

Система Комфорт

Моделът е подходящ за засенчване на големи площи. Движението на плата се контролира ръчно, чрез бутон или дистанционно управление. Системата дава възможност за изпълнение на по-големи щори във височина и ширина. Захранването на ел.мотора може да бъде или с 220 V или със специална литиева батерия, издържаща до 2 години.

Система с прозрачни детайли

Системата с прозрачен механизъм за управление, прозрачна планка и прозрачна верижка за управление е особено подходяща за цветна дограма.Елегантна и незабележима система, комбинирана с модерен текстил – едно добро решение за Вашия прозорец.

Система бамбуково руло

Банбуковите руло щори и щори от екзотични природни влакна – юта, целулоза и памук са за любителите на всичко натурално.Те няма да останат равнодушни към бамбуковата руло щора, която е ръчно изтъкан екологичен аксесоар от бамбукови пръчки, така, че да внася екзотична атмосфера на азиатска култура. Бамбуковите щори са подходящо допълнение за източния дзен стил при интериорните решения, с дървена или кожена мебелировка, за извън градски къщи и вили за почивка.

ПОСЕЩЕНИЕ В ОФИС

ДОМАШНА КОНСУЛТАЦИЯ

МОНТАЖ

Реализирани проекти от нас, можете да разгледате в раздел Галерия

ВасиМа Ви гарантира Качество, Бързина, Професионализъм и Разумни цени!