гр. Плевен064 801 500, 0889 208 231, vasima@abv.bg

Хоризонтални Бамбукови Щори

Хоризонтални Бамбукови Щори

image
image
image
image
image

Щори от бамбуково дърво – за хора ценящи натуралната красота. Бамбукът е естествен влаго и UV- устойчив материал, антистатичен и лесен за поддръжка (мият се с вода).

Не случайно този тип щори е така популярен в страните от Югоизточна Азия-там уникалните свойства на бамбука са известни отдавна. Това е единственият материал, който не се нагрява от слънцето, а през зимата допринася за задържане на топлината и уюта в помещението. Според китайското учение Фън-Шуи излишната негативна енергия вредна за човека се поема от бамбука и се неутрализира.

Лек, екологично чист и дълговечен – бамбука е идеален материал за щори. С помощта на тези щори Вие можете да внесете в интериора на Вашето жилище изяществото на Изтока. Разнообразие от цветове. Възможност за изнесен и вграден монтаж. Хоризонталните бамбукови щори се произвеждат от естествен материал и могат да бъдат рециклирани 100%.

Система бамбукови щори 25мм

Ленти от бамбук с ширина 25мм. Дебелина на ламела 2мм. Горната релса е стоманена, естетично прибрана зад бамбуков корниз. Управлението на въртенето на щората е с пръчка, а събирането – с въжета, завършващи с дървена камбанка. Максимална ширина на щората 1800мм, максимална височина 3000мм, максимална площ 3кв.м.

Система бамбукови щори 50мм

Елегантни ленти от бамбук с ширина 50мм, носени от текстилни стълбички (тиранти) с ширина 25мм, в различни цветове по избор. Дебелина на ламела 2мм. Трирелсов накланящ се механизъм позволява накланянето и вдигането на лентите посредством въжета, завършващи с метални камбанки. Максимална ширина на щората 2400мм, максимална височина 3000мм, максимална площ 4.5кв.м.

Екстри

  • странично фиксиране на отваряемите прозорци
  • изработка на щори с нестандартна форма

Система тип римска щора

Красива щора от естествен бамбук, която се задвижва, управлява и прибира като римска щора. С бамбуковите щори се получа т. нар. “Screen effect” – разсейват светлината, като същевременно не пропускат директно слънчевите лъчи и в стаята остава светло.

Система тип руло щора

Красива щора от естествен бамбук, която се задвижва, управлява и прибира като руло щора. Ограничават слънчевата светлина и с всеки сезон носят специфичен екзотичен облик на стаята.

Бамбукови щори от ВасиМа  –  истинска   дървесина, която ще  добави  топлина и богатство във всяка Ваша стая!

ПОСЕЩЕНИЕ В ОФИС

ДОМАШНА КОНСУЛТАЦИЯ

МОНТАЖ

Реализирани проекти от нас, можете да разгледате в раздел Галерия

ВасиМа Ви гарантира Качество, Бързина, Професионализъм и Разумни цени!