гр. Плевен064 801 500, 0889 208 231, vasima@abv.bg

Дървени хоризонтални щори

Дървени хоризонтални щори

image
image
image
image
image
image
image
image
image

Защо дърво? – защото всичко естествено остарява красиво!
Щорите от естествено дърво са безспорният лукс при класическите хоризонтални щори.
Те винаги успяват да впечатлят с обикновената си красота, удобство и трайност. Тяхната елегантност, простота и качество ги поставят на върха на слънцезащитните продукти, търсени от хора с високи изисквания за стил и красота.
Реколтата от палмово дърво е готова за прибиране след 30 години. Материалът се съхранява в специално помещение с постоянна относителна влага. Тези условия са гаранция за качество. Това е основната мярка срещу измятане на лентите. Тангенциалното разрязване е най- добрата сигурност срещу изкривяването на лентите. Естествен материал,който не се нагрява от слънцето и не излъчва топлина. Повърхността е третирана от UV лакове, гарантирано гладка и без повдигнати растителни влакна.

  • елегантни дървени ленти, с ширина 25мм и 50мм, носени от текстилни стълбички(тиранти), в различни цветове по избор
  • механизъм на HUNTER DOUGLAS позволява накланянето и вдигането на лентите посредством въжета, завършващи с метални камбанки.
  • възможен е монтаж на щори с абсолют мотор с дистанционно управление -вдигане и сваляне на щората + завъртане на ламелите
  • максимална ширина на щората 2400мм, максимална височина 3000 мм, максимална площ 4.5 кв.м.
  •  естествена дървесина и покритие в модерни цветове
  • „тирантите” могат да бъдат съвпадащи по цвят с ламелите или контрастиращи
  • цвета, тежестта и мириса, които носят придават несравнимо усещане във всяко помещение
  • дървените ламели са с ширина 25 или 50 мм, и дебелина 2,5 мм от американско палмово дърво BASSWOOD, а вероятността да се изкривят при наличието на влага липсва, тъй като естествена среда на изходния материал за изработката им е влажния тропически климат
  • профилите и кордите са цветово съчетани с цвета на дървото
  • стандартно горната греда е скрита от дървен декоративен корниз с цвета на ламелите
  • управлението се осъществява чрез шнурове или двигател 230V
  • възможност за изработка на щори с неправилна форма
  • възможност за странично фиксиране при монтаж върху отваряеми прозорци

Щорите от дърво прекрасно подхождат на интериора на ретро-клуб, пъб, пицария, ресторант и всеки интериор, в който присъства дърво. Ще се харесат на всеки ценител на източен минималистичен стил на обзавеждане.

Заповядайте в света на прекрасно ухание на дърво и меките тонове.

  • система обикновено задвижване – ламели 25мм – Горната релса е от стомана,долната релса от дърво,дървени ламели и дървен декоративен корниз.
  • система обикновено задвижване – ламели 27мм – Горната релса е направена от поцинкована стомана.Дървени ламели и дървен корниз. Управляващият механизъм е поставен в горна релса.Ламелите се завъртат посредством дървена пръчка и се повдигат с въже с помощта на зъбчат механизъм и стълбичка, която влиза във въртящ механизъм. Въжетата завършват с дървени „камбанки” с цвета на ламелата. За тази система се използват тесни стълбици.
  • старата холандска система „Класик”– ламели 50мм – Системата е известна повече от 100 години. Основната система се състои от 3-релсов накланящ се механизъм. Прост механизъм, монтиран в горна релса, позволява накланянето и вдигането на лентите посредством въжета с метални „камбанки”. Ламелите се придържат от широки текстилни стълбици (тиранти), които могат да бъдат в същия цвят като ламелите или контрастен. Възможност за монтаж върху дограмата. Размерите се вземат с максимално припокриване на дограмата. Клиентът да има в предвид ,че при отваряеми прозорци и врати е възможно да се ограничи ъгъла на отваряне!
  • система от бамбуково дърво – Бамбукът е естествен влаго и UV- устойчив материал, антистатичен и лесен за подръжка (мият се с вода) Не случайно този тип щори е така популярен в страните от Югоизточна Азия-там уникалните свойства на бамбука са известни отдавна.Според китайското учение Фън-Шуи излишната негативна енергия вредна за човека се поема от бамбука и се неутрализира.Лек ,екологично чист и дълговечен –бамбука е идеален материал за щори. С помощта на тези щори Вие можете да внесете в интериора на Вашето жилище изяществото на Изтока . Цветова гама –венге,натюр и мед … и още … цветове.

Използвайте суха и мека четка за прах, микрофибарна кърпа или ръкавица

Водата може да нарани повърхността

Не се препоръчва използване на абразивни препарати и химически разтворители

Пазете продукта от излагане на пара или райони с висока влажност, дъжд или външни напоителни системи, за да осигурите дългия им живо

ПОСЕЩЕНИЕ В ОФИС

ДОМАШНА КОНСУЛТАЦИЯ

МОНТАЖ

Реализирани проекти от нас, можете да разгледате в раздел Галерия

ВасиМа Ви гарантира Качество, Бързина, Професионализъм и Разумни цени!