гр. Плевен064 801 500, 0889 208 231, vasima@abv.bg

Римски Щори

Римски Щори

image
image
image
image
image
image
image

Римските щори са подходящи за всеки един интериор – от класически до съвременен.

Създадени, да внесат елегантност в интериора, те придават индивидуалност и неповторимост. При събиране се натрупват хоризонтални гънки, равномерно застъпващи се една върху друга. Прекрасно може да заменят ролята на перде или завеса. Римските щори могат да се монтират както над прозорците, така и върху дограмата, позволявайки по-лесно отваряне на крилата. Най-удобно е приложението им за неотваряеми части, тъй като тогава покриват дограмата, като подобряват естетиката на помещенията и осигуряват ежедневен „декор”.

Механизмите на всички римски щори осигуряват лесен демонтаж на текстила за почистване или подмяна.

Освен предлаганите до сега модели и цветове на Класическата римска щора ние можем да предложим и:

Система римски щори ден & нощ с двоен механизъм

Идеята при римска щора ден & нощ е да се обединят две различни по плътност материи, като по този начин може да имаме плътна щора през нощта и лека, ефирна щора през деня. Това напомня щорите – плисе система ден & нощ. Двойния механизъм, контролира двата текстила – ажурен и плътен, и така осигурява денонощно уединение. Така римската щора прекрасно може да замени ролята на тънко перде и плътна завеса, като се превръща в модерен акцент при оформянето на вътрешното пространство.

Система римски щори балон

Тази римска щора напомня за нежен полъх. С елегантния и ненатрапчив дизайн тя е подходящ елемент за всякакво интериорно пространство. Вертикалният набор от нежни ширити, в изпълнение от ефирни и полуефирни материи, позволява най – малък пакет при събиране. И в това е нейното безспорно предимство.

Система римски щори тип театрални

Представяме Ви едно завладяващо текстилно решение, придаващо колорит ,пищност и помпозност на интериора. Напомняща за бароковата епоха, изработена от полуефирни, транспарантни материи, очарова с артистичността си. Допълва интериор предимно в стил Рококо и Барок. Римска щора тип Театрална е подходящ акцент за големи помещения – салони, фоайета, бални зали и културни институции като театри, опери и музеи където прозорците са витрини и почти не се отварят.

Система безшевни римски щори

С удоволствие Ви представяме и последната иновация – безшевна римска щора по холандска технология – Роматех. Иновативни са и текстилните материи от които се изработва тази щора – 100% полиестер имитиращ дървесен декор и уникалната материя със слънцезащитна функция. Притежавайки тези качества щората Роматех предпазва помещенията от вредните ултравиолетови лъчи и осигурява по-дълъг живот на мебелите. Римската щора може да бъде и моторизирана.

Система римски бамбукови щори

С основание тези щори можем да наречем “зелени” продукти или екологични. За изработката на щорите са използвани устойчиви природни материали като бамбук, естествен лен и коноп. Конопът и ленът са силни, трайни и устойчиви на ултравиолетовите лъчи, което ги прави идеални материали за изработване на щори, защото пропускат светлината, но не и топлината. Екологичните римски бамбукови щори се предлагат в различен дизайн, така че ще успеете да откриете Вашите щори, независимо дали интериора в дома Ви е в модерен, традиционен или еклектичен стил. Щорите са уникални и с това, че осигуряват сянка като при това позволяват мека, дифузна светлина да влиза в стаята.

ПОСЕЩЕНИЕ В ОФИС

ДОМАШНА КОНСУЛТАЦИЯ

МОНТАЖ

Реализирани проекти от нас, можете да разгледате в раздел Галерия

ВасиМа Ви гарантира Качество, Бързина, Професионализъм и Разумни цени!